Teraz jest Pn lis 19, 2018 4:55 am


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Basecamp - same linie
PostNapisane: Pn lip 24, 2017 12:26 pm 
bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Cz maja 29, 2014 11:15 am
Posty: 412
Lokalizacja: Kraków
Hey
Mam oto taki problem
[ img ]

Jakieś pomysły aby to zwalczyć

Mapa OSM ściągnieta z http://garmin.openstreetmap.nl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Basecamp - same linie
PostNapisane: Śr cze 06, 2018 10:11 pm 
Zadomowiony

Dołączył(a): Cz cze 23, 2016 7:37 am
Posty: 63
Lokalizacja: świętokrzyskie
wrzucilem w dziale info o programie QMapShack - poczytaj.
To co podales to nie jest zaden blad - to sa cieniowania chyba wysokosciowe lub cos podobnego. Jest to zalezne od sciagnietej mapy. Wybrales chyba 'Generic Routable' wersje mapy zamiast 'Generic Routable (new style)'


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL