Teraz jest Pn paź 15, 2018 7:33 pm


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 20 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: 278C kupię
PostNapisane: Pn kwi 26, 2010 5:09 am 
Site Admin

Dołączył(a): Śr sty 03, 2007 9:02 pm
Posty: 3756
Lokalizacja: Wrocław
gdyby ktoś słyszał, że ktoś sprzedaje lub gdzieś się uchwał jeszcze nowy to proszę o info


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: Pn kwi 26, 2010 8:35 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N wrz 16, 2007 8:29 pm
Posty: 7836
Lokalizacja: Szczecin
czemu chcesz kupić 278c skoro masz 276c... aż taka jest między nimi różnica..?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: Pn kwi 26, 2010 11:58 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Śr sty 10, 2007 9:31 am
Posty: 1610
Lokalizacja: Częstochowa
Tomek, to teraz żałujesz że mi swój sprzedałeś? ja jestem bardzo z 278 zadowolony. 660 nie uciąga?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: Pn kwi 26, 2010 5:03 pm 
Site Admin

Dołączył(a): Śr sty 03, 2007 9:02 pm
Posty: 3756
Lokalizacja: Wrocław
ex1 po 276 mialem 278 (ktorego sprzedalem Dominikowi)
i wszedlem w nowsze modele z nadzieja...
ale juz po tygodniu i do dzisiaj zalowalem decyzji bo uwazam, ze 278C do dzisiaj jest najlepszym off-roadowym odbiornikiem
i chetnie bym do niego wrocil, chyba ze zrobia w koncu cos nowego bedacego jego odpowiednikiem,
Dominik mam GPSMap 620 i uciaga tylko zeby prejsc w tryb kompasu musze sie przelaczac w tryb morski i to mnie denerwuje


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: Śr kwi 28, 2010 9:11 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pn sie 18, 2008 8:31 am
Posty: 2668
Lokalizacja: Poznań
ja też się podłączę do wątku, dla mnie może być 276C, jak ktoś ma na sprzedaż to jestem chętny


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: Śr kwi 28, 2010 9:14 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N wrz 16, 2007 8:29 pm
Posty: 7836
Lokalizacja: Szczecin
jaka jest właściwie różnica między 276 a 278?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: So maja 01, 2010 9:28 am 
Site Admin

Dołączył(a): Śr sty 03, 2007 9:02 pm
Posty: 3756
Lokalizacja: Wrocław
2 najwazniejsze roznice 278 w porownaniu do 276:
- duzo szybszy i czulszy
- pamiec wewnetrzna 2GB + karty zewnetrzne (w 276 tylko karty zewnetrzne drogie garminowskie)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: So maja 01, 2010 12:45 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pt cze 01, 2007 11:00 pm
Posty: 2916
Lokalizacja: eh Canada
AdvHP2rider napisał(a):
2 najwazniejsze roznice 278 w porownaniu do 276:
- duzo szybszy i czulszy
- pamiec wewnetrzna 2GB + karty zewnetrzne (w 276 tylko karty zewnetrzne drogie garminowskie)


Zgadza sie Tomek .
Ale zeby wgrac inne mapy to i tak nie mozna uzyc wewnetrznej pamieci ..
278 tez ma oblsuguje tylko garminowska pamiec
Udalo mi sie kupic 478 ktory ma 8 GB ..za dosc dobra cene 600$

Jest w drodze


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: So maja 01, 2010 2:09 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N wrz 16, 2007 8:29 pm
Posty: 7836
Lokalizacja: Szczecin
478 ma 8 gb pamieci na mapy?

a co z modelem 378?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: So maja 01, 2010 3:48 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Cz mar 12, 2009 4:16 pm
Posty: 1237
Lokalizacja: Małopolska
No właśnie na stronie Garmina jest podane, że 478 też nie można wgrywać mapy na wew. pamięć w takim razie po co jej aż tyle :shock:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: So maja 01, 2010 4:37 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pt cze 01, 2007 11:00 pm
Posty: 2916
Lokalizacja: eh Canada
koziarz napisał(a):
No właśnie na stronie Garmina jest podane, że 478 też nie można wgrywać mapy na wew. pamięć w takim razie po co jej aż tyle :shock:

478 przychodzi z mapami drogowymi i wodnymi full
Pewnie do zapisu miliona sladow-)))
natomiast nie mozna wgrac np na pamiec wewnetrzna topo maps


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: So maja 01, 2010 8:55 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pn sie 18, 2008 8:31 am
Posty: 2668
Lokalizacja: Poznań
beemer napisał(a):
koziarz napisał(a):
No właśnie na stronie Garmina jest podane, że 478 też nie można wgrywać mapy na wew. pamięć w takim razie po co jej aż tyle :shock:

478 przychodzi z mapami drogowymi i wodnymi full
Pewnie do zapisu miliona sladow-)))
natomiast nie mozna wgrac np na pamiec wewnetrzna topo maps


beemer, czy jest to następca 278, lepszy/gorszy? nic nie mogę znaleźć na jego temat. W Europie niedostępny? Aha można zamienić CNE Ameryki na europejską?
pozdrawiam
dopra


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: N maja 02, 2010 1:47 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pt cze 01, 2007 11:00 pm
Posty: 2916
Lokalizacja: eh Canada
dopra napisał(a):
beemer napisał(a):
koziarz napisał(a):
No właśnie na stronie Garmina jest podane, że 478 też nie można wgrywać mapy na wew. pamięć w takim razie po co jej aż tyle :shock:

478 przychodzi z mapami drogowymi i wodnymi full
Pewnie do zapisu miliona sladow-)))
natomiast nie mozna wgrac np na pamiec wewnetrzna topo maps


beemer, czy jest to następca 278, lepszy/gorszy? nic nie mogę znaleźć na jego temat. W Europie niedostępny? Aha można zamienić CNE Ameryki na europejską?
pozdrawiam
dopra


tutaj jest na temat 478

https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID ... e#specsTab


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: N maja 02, 2010 8:47 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pn sie 18, 2008 8:31 am
Posty: 2668
Lokalizacja: Poznań
beemer napisał(a):


To już czytałem, niestety nie mogę znaleźć opinii o nim w PL, podobno były w ofercie równolegle. cena kusi...........


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 278C kupię
PostNapisane: Pn maja 03, 2010 12:47 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pt cze 01, 2007 11:00 pm
Posty: 2916
Lokalizacja: eh Canada
dopra napisał(a):
beemer napisał(a):


To już czytałem, niestety nie mogę znaleźć opinii o nim w PL, podobno były w ofercie równolegle. cena kusi...........


Nie wiem czy byl ten model byl sprzedawany w Polsce

Dodam jeszcze ze w modelu 378 mapy drogowe i wodne sa zapisane jako jeden file..
Wiec gdy przyjdzie do update ..trzeba placic za jedno i drugie
W modelu 478 juz to rozdzielili...
478 przychodzi z mapami morskimi
378 przychodzi z mapami wod slodkowodnych
Pozatym byl problem z 378...Sa trudnosci gdy che sie zaplanowac swoja droge na MapSource i pozniej wgrac ja do 378..
Komkpletnie ignoruje to co zaplanowales..i zaczyna robic klakulacje po swojemu


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 20 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL