Teraz jest Pt lis 24, 2017 6:53 am


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jak szybko przełożyć trasy z Garmina na Automapę ?
PostNapisane: So wrz 17, 2011 12:10 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Cz sty 11, 2007 11:19 am
Posty: 3832
Lokalizacja: Zalesie Górne
Trasa na 6 zlot ADV jest w wersji dla Garmina, a są osoby, które mają automapę. Jak szybko przełożyć format? nie znam się na tym kompletnie...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak szybko przełożyć trasy z Garmina na Automapę ?
PostNapisane: Pn wrz 19, 2011 1:08 pm 
poeta forumowy

Dołączył(a): Pn sty 11, 2010 7:27 pm
Posty: 297
Lokalizacja: Warszawa
A może chociaż na jakikolwiek dający się obejrzeć bez specjalistycznego oprogramowania tzn. coś typu gugle czy targeo?
Wbicie do gwałtomałpy to nie problem ale trzeba wiedzieć, co wbijać.
:twisted:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak szybko przełożyć trasy z Garmina na Automapę ?
PostNapisane: Pn wrz 19, 2011 1:19 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Pt sie 14, 2009 7:46 pm
Posty: 380
Lokalizacja: Wawa
mario poczytaj: tutaj
Sam tego nie testowalem - nie miałem takiej potrzeby ale akurat GPSBabel to bardzo uzyteczny programik do wielu innych zastosowań i może da radę jak opisano; ja w nim chyba dzielilem slady na krotsze trasy (jesli dobrze pamietam)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak szybko przełożyć trasy z Garmina na Automapę ?
PostNapisane: Pn wrz 19, 2011 1:33 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pt lis 02, 2007 10:39 pm
Posty: 1173
Lokalizacja: Lublin
Próbowałem, nie działa GPSBabel :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak szybko przełożyć trasy z Garmina na Automapę ?
PostNapisane: Pn wrz 19, 2011 1:57 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Pt sie 14, 2009 7:46 pm
Posty: 380
Lokalizacja: Wawa
Wiesiek - w ogóle Ci GPSBabel nie działa czy mówisz w kontekście tego konkretnego zastosowania (konwersja na potrzeby AM) ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak szybko przełożyć trasy z Garmina na Automapę ?
PostNapisane: Pn wrz 19, 2011 3:24 pm 
bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Cz lut 05, 2009 11:36 am
Posty: 437
Lokalizacja: Kujawy oraz Brodnica
Właśnie zrobiłem jak irving radził i zadziałało. Mam ten ślad a automapie! Dzięki!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak szybko przełożyć trasy z Garmina na Automapę ?
PostNapisane: Cz wrz 22, 2011 1:26 pm 
poeta forumowy

Dołączył(a): Pn sty 11, 2010 7:27 pm
Posty: 297
Lokalizacja: Warszawa
Próbowałem GPSbabel ale w tym konkretnym przypadku nie konwertuje :( .
Poratuje ktoś automapowym plikiem trasy on?
:twisted:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL