Teraz jest Pt lis 24, 2017 4:45 am


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: TTQV v4
PostNapisane: Wt lip 10, 2007 1:37 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Śr sty 24, 2007 9:11 am
Posty: 1395
Lokalizacja: z krzaczorów
Witam.

Pytanie do posiadaczy oprogramowanie jak w temacie.

W informacji techn. producent podaje że komwertuje również dane z pod Oziego.
W tej chwili ma wersję testową która ni chu chu nie importoje kalibracji z formatu Oziego .map. Tu pytanie: czy w wersji standard to działa?

Pozdr
rr


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 10, 2007 1:54 pm 
Site Admin

Dołączył(a): Śr sty 03, 2007 9:02 pm
Posty: 3755
Lokalizacja: Wrocław
napisz na priv do sheltona, uzywa ttqv juz od wielu lat


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 12, 2007 7:56 am 
Aktywny

Dołączył(a): N sty 14, 2007 8:51 pm
Posty: 142
Lokalizacja: Warszawa
Działa. Jeśli masz probremy z konwersją samej kalibracji to poszukaj w necie ozikonwentera który automatycznie konwertuje w obie strony kalibracje, tracki etc, poza samym programem, w postaci automatycznej - możesz an raz przepisać wiele plików.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL