Teraz jest Śr lis 22, 2017 5:49 pm


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Śr sty 08, 2014 10:44 am 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Pt kwi 08, 2011 9:06 am
Posty: 300
Lokalizacja: Berlin/Szczecin/Bydgoszcz
Hej,

W tym roku wybieram sie w strone Murmanska i na polwysep Kolski. Mam Larka z AutoMapa. Jednak nie mam na niej Rosji :( Macie jakis pomysl, jaka mape zapodac na Larka?

Dziekuje serdecznie za pomoc i porady.

Pozdrawiam,
Kamyk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Śr sty 08, 2014 11:49 am 
Aktywny

Dołączył(a): Pn sty 26, 2009 1:03 am
Posty: 187
Lokalizacja: Olsztyn
ja na automapie mam interesujący cie rejon. Zobacz jeszcze sygica lub Igo obydwie maja rosje


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Śr sty 08, 2014 12:03 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Wt gru 01, 2009 2:15 pm
Posty: 377
Lokalizacja: Gdańsk... chwilowo Norwegia
5 lat temu jechałem przez Rosję do Mongolii z IGo i byłem bardzo zadowolony, spodziewam się, że aktualna wersja będzie jeszcze lepsza, poleacam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Śr sty 08, 2014 12:14 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Pt kwi 08, 2011 9:06 am
Posty: 300
Lokalizacja: Berlin/Szczecin/Bydgoszcz
O! Super. Dobrze wiedziec. Zobacze IGO i sprawdze jak sie ma do AutoMapy.

Dzieki za pomoc.

Kamyk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Śr sty 08, 2014 1:08 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Pn sie 23, 2010 1:18 pm
Posty: 106
Lokalizacja: Biała Podlaska
spróbuj jeszcze AUTOSPUTNIKa, ja mam ale dawno nie aktualizowałem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Śr sty 08, 2014 3:04 pm 
Zadomowiony

Dołączył(a): Pn lis 16, 2009 12:27 pm
Posty: 53
Lokalizacja: Marki
Jest Rosja w Automapie, nawet nieźle pokazuje http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,28,31 ... e9d1cf0d30


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Cz sty 09, 2014 12:58 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Pt kwi 08, 2011 9:06 am
Posty: 300
Lokalizacja: Berlin/Szczecin/Bydgoszcz
W takim razie zobacze w AutoMapie jeszcze raz. Ale mam dodatkowe pytanie: ktora wersji Autosputnika macie? 3 czy juz 5?

Pozdrawiam,

Kamyk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Cz sty 09, 2014 1:24 pm 
poeta forumowy

Dołączył(a): Wt lut 02, 2010 11:29 pm
Posty: 210
Lokalizacja: Wrocław
Automapa Europa ma całą Rosję w jej części europejskiej. Działa idealnie, poprowadzi wszędzie.
Zobacz to jeszcze:
http://navigatorfree.mapfactor.com/en/
Zjeżdżałem na tym Gruzję, Czeczenię, Azerbejdżan - ogólnie Kaukaz. Daje rade...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaka mapa Rosji na Larka 35AT?
PostNapisane: Cz sty 09, 2014 6:20 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Pn sie 23, 2010 1:18 pm
Posty: 106
Lokalizacja: Biała Podlaska
Autosputnik 3.2.8 ja takiego mam. Stary już jest i już prawie z niego nie korzystam.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL