Teraz jest Pn lis 20, 2017 6:08 pm


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: oprogramowanie osmand pod android
PostNapisane: Pt maja 10, 2013 1:49 pm 
Zadomowiony

Dołączył(a): Pt lis 27, 2009 4:47 pm
Posty: 59
testowałem mapy osmanda , darmowe z sklep play , mapy sa super dokładne i można pobrać praktycznie cały świat , testowałem ostatnio Portugalie i Gruzje , nie ma nic dziś nic lepszego za darmo

ma tez wsparcie WIKI ale to już płatna opcja http://osmand.net/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: oprogramowanie osmand pod android
PostNapisane: Śr cze 12, 2013 9:23 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pn cze 16, 2008 11:07 am
Posty: 1429
osmand jest ciągle niedopracowany.

ze swojej strony polecam... google maps jeżeli nie potrzebujesz routingu. wystarczy zapisać do cache'u wybraną część mapy lub przejechać palcem żeby się władowała trasa i możesz śmiało śmigać. zrobiliśmy tak w wietnamie, kambo i lao. wyszło dużo lepiej niż mapy na garmina tego regionu....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: oprogramowanie osmand pod android
PostNapisane: So lip 13, 2013 8:43 pm 
Zadomowiony

Dołączył(a): Pt lis 27, 2009 4:47 pm
Posty: 59
zrobiłem Gruzje na osmandzie, google maps offline miała tylko główne drogi , Swanetia w osmandzie miała nawet szlaki w lasach

W miastach typu Batumi pełne pokrycie , zaznaczone stacje benzynowe , nawet takie z jednym dystrybutorem, zaznaczona droga w parku Borjomi.

W sumie zrobiłem ponad 1000km po Gruzji z osmandem i daje 10/10 na obecna chwili tej mapie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: oprogramowanie osmand pod android
PostNapisane: So lip 13, 2013 8:48 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
jak można pobrać darmową aplikację ?

edit;
już znalazłem :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: oprogramowanie osmand pod android
PostNapisane: So lip 13, 2013 11:00 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
sorry panowie ale z wyznaczeniem trasy (Polska) to jakaś totalna porażka jest. Punkt startu widzi i celu też, ale trasy nie wyznacza.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL