Teraz jest Pt lis 24, 2017 5:42 pm


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 13 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: N mar 03, 2013 9:19 am 
Zadomowiony

Dołączył(a): N paź 19, 2008 6:14 pm
Posty: 60
Lokalizacja: Kalisz na kaszubach
Witam, popękał mi ekran tzw digitizer, navi działa, lecz nie działa dotyk - gdzie to kupić naprawić -posiada ktoś taką wiedzę ? w telefonie wymieniłem sobie samemu digitizer i można go kupić a do tego szajsu nie mogę znaleźć, Jak nie znajdę to chyba kupię sobie najtańszą navi jaka istnieje aby po kolejnej glebie się nie wkur......... i "wywalić to do kosza" jak zużytą oponę. Z góry dziękuję za jakieś konstruktywne info :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: N mar 03, 2013 9:45 am 
Aktywny

Dołączył(a): N lut 27, 2011 6:33 pm
Posty: 135
Lokalizacja: WZ
Tu masz wszystko.
http://www.navroad.com/pl/kontakt.htm


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: N mar 03, 2013 12:36 pm 
Zadomowiony

Dołączył(a): N paź 19, 2008 6:14 pm
Posty: 60
Lokalizacja: Kalisz na kaszubach
Dziękuje, w poniedziałek będę do nich dzwonić i napiszę jak z dostępnością i ceną


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Pn mar 04, 2013 10:38 am 
Zadomowiony

Dołączył(a): N paź 19, 2008 6:14 pm
Posty: 60
Lokalizacja: Kalisz na kaszubach
NO NO NO !!! 400zł :lol:
Śmieszne ale prawdziwe - wyobraźcie sobie drodzy koledzy, że moja nawigacja pójdzie do śmietnika bo części czyli ekran z obudową kosztuje 400zł i nie ma możliwości oddzielenia tego rzekomo - co ja już uczyniłem. Możliwości oddzielenia nie ma ponieważ to jest obudowa wodoodporna - tzn Panowie z serwisu nie znają czegoś takiego jak KLEJ do SZYB :lol:
Apel - do wszystkich aby zastanowili się nad kupnem tego BM320 MOTO - bo szkoda kasy
urządzenie to spadło z mocowania owiewki na kierownicę w hondzie Varadero i zawisło na kablu upadek z około 30 cm :lol: po 3 miesięcznym użytkowaniu od nowego. Jechałem po szuterku. Wniosek jest jeden - najtańsza navi i do niej pancerna obudowa :) albo tylko kupię/zrobię obudowę do Xperii i mam wszystko w jednym - a digitizer do tego kosztuje z Oryginału Sony poniżej 200zł. Pozdrawiam posiadaczy BM moto poprostu wydałem prawie tysiaka na SZAJS


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Pn mar 04, 2013 11:55 am 
Aktywny

Dołączył(a): N lut 27, 2011 6:33 pm
Posty: 135
Lokalizacja: WZ
Lepiej wydać 400 i mieć sprawne nawi.
Jeśli miałbyś wyrzucać ja chętnie wezmę na ewentualne części gdyż taką posiadam.
Ja również nie polecam tego produktu ale to już inna bajka.
Byłem chyba jednym z pierwszych którzy posiadali to urządzenie i na moich spostrzeżeniach ludzie z AM kilka razy wprowadzali zmiany w sofcie ze względu na brak kompatybilności urządzenia z AM.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Pn mar 04, 2013 12:15 pm 
poeta forumowy

Dołączył(a): Wt lut 02, 2010 11:29 pm
Posty: 210
Lokalizacja: Wrocław
do Larka dałem za digitizer 42 zł, z Chin. Wymiana 15minut...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Pn mar 04, 2013 12:36 pm 
Zadomowiony

Dołączył(a): N paź 19, 2008 6:14 pm
Posty: 60
Lokalizacja: Kalisz na kaszubach
mKor jaki masz model tego Larka?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Pn mar 04, 2013 12:56 pm 
Zadomowiony

Dołączył(a): N paź 19, 2008 6:14 pm
Posty: 60
Lokalizacja: Kalisz na kaszubach
znalazłem ciekawą alternatywę Lark FreeBird 35AT 3.5 LarkMap Polska na rower/motor co sądzicie ?

http://allegro.pl/lark-freebird-35at-3- ... 21180.html pierwszy lepszy link


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Pn mar 04, 2013 1:38 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Śr lis 12, 2008 6:41 pm
Posty: 123
Lokalizacja: WLKP
było o tej navi tutaj:

viewtopic.php?f=4&t=6977

i z FAT http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=9724


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Pn mar 04, 2013 8:04 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1702
Lokalizacja: Kwidzyn
Horoś napisał(a):
Lepiej wydać 400 i mieć sprawne nawi.
Jeśli miałbyś wyrzucać ja chętnie wezmę na ewentualne części gdyż taką posiadam.
Ja również nie polecam tego produktu ale to już inna bajka.
Byłem chyba jednym z pierwszych którzy posiadali to urządzenie i na moich spostrzeżeniach ludzie z AM kilka razy wprowadzali zmiany w sofcie ze względu na brak kompatybilności urządzenia z AM.

i doprowadzili wszystko do ładu, w moim np. nie stwierdziłem problemów. W ostatniej aktualizacji AM wprowadzono sporo poprawek systemowych dla rożnych funkcji.
O wiele szybciej uruchamia się system i łączenie z satelitami.


Góra
 Online Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Pt mar 08, 2013 7:53 am 
Zadomowiony

Dołączył(a): N paź 19, 2008 6:14 pm
Posty: 60
Lokalizacja: Kalisz na kaszubach
Horoś jak nadal chcesz tą Navi to dawaj adres do wysyłki i rób przelew na priorytet:) wyślę to w oryginalnym opakowaniu :)
Kupiłem sobie najtańszego Go clever i działa z automapą całkiem całkiem całkowity koszt z 8Gb kartą 170zł do tego jakas plexi i kawałek glinu i będzie pancerna i deszczoodporna navi a jak i tę rozwalę to nie bedzie specjalnie szkoda szkoda.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Śr mar 13, 2013 10:26 pm 
Aktywny

Dołączył(a): N lut 27, 2011 6:33 pm
Posty: 135
Lokalizacja: WZ
Ile chcesz za tą navi ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad BM320 moto digitizer
PostNapisane: Cz mar 21, 2013 10:12 pm 
Zadomowiony

Dołączył(a): N paź 19, 2008 6:14 pm
Posty: 60
Lokalizacja: Kalisz na kaszubach
ile dasz ? - powaga, po co ma mi się kurzyć i po jakimś czasie wylądować w koszu, mam tyle różnych gratów że pomału nie mały dom robi się jednak mały i nie wiadomo gdzie to wszystko poukładać.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 13 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL