Teraz jest Cz lis 23, 2017 7:38 pm


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 8 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: NavRoad NR320BM Moto
PostNapisane: So lut 02, 2013 5:06 pm 
Początkujący

Dołączył(a): Pt sty 25, 2013 10:11 pm
Posty: 21
wie ktoś jak na to urządzenie wrzócić zapisany ślad stworzony samodzielnie w domu ? :) jezeli ktoś coś wie proszę o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad NR320BM Moto
PostNapisane: So lut 02, 2013 5:11 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
Podłącze się do pytania.


Góra
 Online Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad NR320BM Moto
PostNapisane: So lut 02, 2013 6:27 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Pt sty 09, 2009 1:19 pm
Posty: 302
Lokalizacja: Opolskie
TO zależy jaką mapę uzywacie .AutoMapa logujesz się na http://www.targeo.pl/ ustalasz trasę tam wszystko jest. Tu masz prawie wszystko o tej mapie http://pdaclub.pl/forum/automapa/ :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad NR320BM Moto
PostNapisane: So lut 02, 2013 6:33 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
W kompie mam 6.11 a w navi jest najnowsza

pozdro
sylwester


Góra
 Online Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad NR320BM Moto
PostNapisane: So lut 02, 2013 8:52 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Pt sty 09, 2009 1:19 pm
Posty: 302
Lokalizacja: Opolskie
Jak masz oryginał to tu masz i aktualizuj
http://www.automapa.pl/?PEI=53169&lng=PL&cid=53174
jak po witamince to zawsze jest z opuźnieniem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad NR320BM Moto
PostNapisane: N lut 03, 2013 7:44 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
Stworzyłem trasę w Google maps i wygenerowałem plik kml. Teraz potrzebuję to zassać do am.
Jak zrobić konwersję pliku.kml do .gps?

Pozdrawiam
sylwester


Góra
 Online Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad NR320BM Moto
PostNapisane: N lut 03, 2013 9:42 pm 
Początkujący

Dołączył(a): Pt sty 25, 2013 10:11 pm
Posty: 21
mnie sie nic jeszcze nie udało :) info jest ale zdolności brak ha ha


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: NavRoad NR320BM Moto
PostNapisane: Pn lut 04, 2013 4:57 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Pt sty 09, 2009 1:19 pm
Posty: 302
Lokalizacja: Opolskie
Z Gogle się nie uda nie ma takiej opcji no może ale ja jej nie znam ,można to zrobić w targeo musisz być zalogowany bo bez tego nie da rady są tam mapy prawie całej europy. Po ustaleniu trasy robisz ekspotr do kompa a z kompa do mapy :wyjmujesz kartę z urządzenia do kompa wklejasz i już. Niestety AM już tak ma , mapy uważam ma super nawet Alpy po szutrach można wyczaić. :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 8 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL