Teraz jest So lis 25, 2017 1:03 am


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 28 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Pn lip 02, 2012 1:32 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt kwi 13, 2010 9:16 am
Posty: 1340
Lokalizacja: Południowa Wielkopolska
Da sie jakos bez uruchamiania Ms wywalic z niego mape alb o ustawic jakas inna jako domyslna?
Bo zainstalowalem Bialorus i mi wykrzacza ms

http://img404.imageshack.us/img404/2052 ... d01wxb.jpg

Nic nie moge zrobic dalej. Pewnie w rejestrze gdzies czy jakims pliku konfiguracyjnym. Dobrze kombinuje?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Pn lip 02, 2012 7:56 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pn sie 18, 2008 8:31 am
Posty: 2659
Lokalizacja: Poznań
ściągnij sobie program MapSetToolKit, uruchom i zaznacz mapę do usunięcia z rejestru, program automatycznie Ci ją wyrzuci i wszystko wróci do normy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Pn lip 02, 2012 8:24 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt kwi 13, 2010 9:16 am
Posty: 1340
Lokalizacja: Południowa Wielkopolska
Dzieki!

Azja dokladnie ta sama rade wyslal.
A ktos wie co moze byc problemem,ze wywala?
Cyrylica?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Pn lip 02, 2012 9:07 pm 
poeta forumowy

Dołączył(a): N wrz 13, 2009 2:10 pm
Posty: 220
Lokalizacja: Kołobrzeg
To nie wina Cyrylicy.
Pobierz MapSource 6.16.3 u mnie to chodzi.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Pn lip 16, 2012 12:04 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt kwi 13, 2010 9:16 am
Posty: 1340
Lokalizacja: Południowa Wielkopolska
Zaktualizowalem i smiga jak zloto.
Dzieki! 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Wt lip 17, 2012 10:58 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt kwi 13, 2010 9:16 am
Posty: 1340
Lokalizacja: Południowa Wielkopolska
A takie jeszcze pytanie.. Moze glupie.. :oops:
Jest jakies narzedzie co pozwala google maps na garmina wrzucic jako mape?
Oczywiscie wybrane obszary, ale fajnie by bylo zeby ze skalowaniem bylo.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Wt lip 17, 2012 11:23 am 
honorowy bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Wt wrz 01, 2009 7:13 pm
Posty: 501
Lokalizacja: Stolica
Pytanie do wujka googla -> odpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Wt lip 17, 2012 11:32 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt kwi 13, 2010 9:16 am
Posty: 1340
Lokalizacja: Południowa Wielkopolska
Probowalem oczywiscie kolego.
Niestety wszystkie wyniki dotycza prezerzucania sladu , punktow itd..
Nie zauwazylem zadnego na pierwszy kilku stronach , ktory by dotykal tematu.
Chyba,ze cos przeoczylem, ale nie sadze.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Wt lip 17, 2012 11:41 am 
Aktywny

Dołączył(a): Wt lut 28, 2012 6:15 pm
Posty: 179
odpowiedź masz pod linkiem 'odpowiedź' w poście Hellriser :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Wt lip 17, 2012 11:47 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt kwi 13, 2010 9:16 am
Posty: 1340
Lokalizacja: Południowa Wielkopolska
Faktycznie. Niezauwazylem.
Ale to nie oto chodzi. Jak przerzucac tracki czy miejsca wiem.

Ja bym chcial cala taka np. Bialorus przerzucic na Garmina.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Wt lip 17, 2012 11:48 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Pt wrz 05, 2008 9:50 pm
Posty: 1757
newbie007 napisał(a):
Ja bym chcial cala taka np. Bialorus przerzucic na Garmina.



:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A to byłaby dopiero heca....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Wt lip 17, 2012 11:56 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt kwi 13, 2010 9:16 am
Posty: 1340
Lokalizacja: Południowa Wielkopolska
Dlaczego?

Z technicznego punktu widzenia wcale nie trudne do uzyskania.
Kumpel na piechote robil ostatnio Azjeberdzan w podobny sposob. Kilkaset screenow na pelnym ekranie skalibrowana i smigalo jak zle. Oczywiscie routowalne nie jest, ale to chyba dla wiekszosci z nas nie problem.

Zreszta z geoportalu juz podobno sa narzdzia, ktore zaciagaja.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytania/prosba o pomoc - GARMIN / MapSource
PostNapisane: Wt lip 17, 2012 12:25 pm 
honorowy bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Wt wrz 01, 2009 7:13 pm
Posty: 501
Lokalizacja: Stolica
newbie007 napisał(a):
Faktycznie. Niezauwazylem.
Ale to nie oto chodzi. Jak przerzucac tracki czy miejsca wiem.

Ja bym chcial cala taka np. Bialorus przerzucic na Garmina.


Ok poszukam może gdzieś ktoś coś takiego robił.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 28 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL