Teraz jest Śr lis 22, 2017 3:54 pm


Napisz wątekOdpowiedz Strona 15 z 17   [ Posty: 253 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: Pt mar 22, 2013 10:15 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Wt lut 28, 2012 6:15 pm
Posty: 179
ORZECH napisał(a):
A z jakiego programu najlepiej skorzystać ?


sylwester napisał(a):
....mowie maker windows :D ....


windows movie maker


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: Pt mar 22, 2013 10:17 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Wt wrz 29, 2009 3:55 pm
Posty: 314
Lokalizacja: Bolesławiec
Dziękuję :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: So mar 23, 2013 8:38 pm 
bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Cz sty 22, 2009 6:21 pm
Posty: 424
Lokalizacja: BRANIEWO
a cała zabawa zaczęła się tak...

[ img ]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: So mar 23, 2013 9:20 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
kiedyś byli prawdziwi twardziele :D
a nie to teraz , a to za twardo bo uwiera, to za słabo bo nie idzie, albo za mało bo za tani :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: So mar 23, 2013 10:19 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): So lip 18, 2009 10:30 am
Posty: 2149
Lokalizacja: Gdańsk
Pierwszą oznaką starzenia się jest twierdzenie, że kiedyś było lepiej. :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: So mar 23, 2013 10:43 pm 
honorowy bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Pt kwi 10, 2009 10:48 am
Posty: 671
Lokalizacja: Deutschland-Coburg
marekm napisał(a):
Pierwszą oznaką starzenia się jest twierdzenie, że kiedyś było lepiej. :lol:



...Młodość mu­si się wyszu­mieć, sta­rość - wygderać. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: N mar 24, 2013 6:00 pm 
honorowy bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Cz paź 02, 2008 1:50 am
Posty: 747
Lokalizacja: z Lasu
achum73 napisał(a):
marekm napisał(a):
Pierwszą oznaką starzenia się jest twierdzenie, że kiedyś było lepiej. :lol:



...Młodość mu­si się wyszu­mieć, sta­rość - wygderać. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Z wiekiem podobno też spada zapotrzebowanie na adrenalinę a wzrasta na święty spokój.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: N mar 24, 2013 8:48 pm 
honorowy bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Pn lis 03, 2008 8:31 pm
Posty: 524
Lokalizacja: spod samiuśkich Tater
A jak wasze gopro 3-ki radzą sobie z długim nagrywaniem? Nie pali Wam kart? Wielu użytkowników pisze że kamerka po pewnym czasie ciągłego nagrywania jest gorąca do tego stopnia że nawet pali karty! :shock:
To wada jakby troszkę większa niż parowanie. A co będzie latem w upały?

http://www.goprouser.pl/viewtopic.php?f=25&t=162


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: N mar 24, 2013 10:37 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
Nagranie w rozdzielczości 1080/60 czyli do czasu wyczerpania baterii (tylko 55min).
Po 30min zaczyna się robić ciepła, a po 45min radiator którym jest osłona obiektywu robi się naprawdę ciepły (ale nie gorący).
Karta cała (San Disk 32GB).
Obudowa cala i kamera też.

Do zestawu dorzucili wymienna pokrywkę obudowy (plecy). Są w niej wycięte podłużne otwory, zastanawiałem się do czego? Może w celu poprawienia wentylacji?
Strzeliła mi też kilka razy zawiechę, dlatego zadzwoniłem do gopro z pytaniem, dlaczego tak się dzieje. Facet podpowiedział mi aby sformatować kartę w kamerze i to powinno załatwić problem.
Załatwiło.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: Wt mar 26, 2013 10:32 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt sie 02, 2011 11:15 am
Posty: 1332
W jedynce GoPro wg instrukcji plecki z otworami miały wpuszczać więcej dźwięku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: Wt mar 26, 2013 3:18 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Śr cze 13, 2012 8:50 pm
Posty: 198
Lokalizacja: Wrocław
Dokładnie, 2 obudowa nie jest wodoszczelna i zapewnia lepszy dźwięk. Używać tylko jak jest sucho :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: Śr cze 05, 2013 7:59 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
Dokupiłem baterię BacPac i czas pracy wydłużył się do 3 godzin (średnio z włączonym bluetooth)
Ostatnio wrzucili nowy soft do pobrania który znacząco (jak dla mnie) usprawnił działanie obsługi bluetooth i kilka jeszcze dodatkowych funkcji.
Wiem już że podczas nagrywania podgląd na żywo obsługuje Samsung Galaxy 3 i IPhone, niestety w moim HTC Desire X ta funkcja nie działa, ale poza tym mam wszystkie dostępne funkcje.
Teraz mogę napisać że nie wtopiłem z zakupem tej kamery pomimo wcześniejszy obaw.

sylwester


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: Śr cze 05, 2013 9:16 pm 
bajkopisarz forumowy

Dołączył(a): Pn paź 17, 2011 8:36 pm
Posty: 424
Lokalizacja: Krosno odrzańskie
sylwester napisał(a):
Dokupiłem baterię BacPac i czas pracy wydłużył się do 3 godzin (średnio z włączonym bluetooth)
Ostatnio wrzucili nowy soft do pobrania który znacząco (jak dla mnie) usprawnił działanie obsługi bluetooth i kilka jeszcze dodatkowych funkcji.
Wiem już że podczas nagrywania podgląd na żywo obsługuje Samsung Galaxy 3 i IPhone, niestety w moim HTC Desire X ta funkcja nie działa, ale poza tym mam wszystkie dostępne funkcje.
Teraz mogę napisać że nie wtopiłem z zakupem tej kamery pomimo wcześniejszy obaw.

sylwester

3 godziny? u mnie pokazuje 2:15 z dodatkową baterią.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: Cz cze 06, 2013 6:06 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
Nie sprecyzowałem, tak masz racje. Jednak robiąc ostatnio test, doliczyłem przerwy miedzy nagrywaniem (wyłączanie nagrywania). Natomiast urządzenie cały czas pracowało w trybie bluetooth/wifi co zaowocowało dodatkowymi minutami.
Ciągłe nagrywanie full HD 2:15


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: GoPro 3
PostNapisane: Cz cze 06, 2013 7:26 am 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Wt kwi 13, 2010 9:16 am
Posty: 1340
Lokalizacja: Południowa Wielkopolska
A ona ma jakis tryb "standby" ?

Tzn wlaczam sobie (nie filmuje) i jade , jade przez fajne plenery i tu fotka z pilota, tam minute filmu , tam trzy..

ile wtedy wytrzyma?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 15 z 17   [ Posty: 253 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL