Teraz jest N lis 19, 2017 3:03 pm


Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 4   [ Posty: 49 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Cz gru 20, 2012 9:06 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
Wykresy z hamowni

[ img ]

[ img ]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Cz gru 20, 2012 9:21 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Cz cze 14, 2007 8:01 pm
Posty: 337
Lokalizacja: Bielsko-Biała->Czeladź
a gdzie wykres momentu obrotowego???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Cz gru 20, 2012 9:32 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
Scareguy napisał(a):
a gdzie wykres momentu obrotowego???

Macam i wymacać na razie nie mogę :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Cz gru 20, 2012 9:52 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Cz cze 14, 2007 8:01 pm
Posty: 337
Lokalizacja: Bielsko-Biała->Czeladź
Tak tylko pytam bo słyszałem że różnie z tym jest w dolnej partii obrotów....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Cz gru 20, 2012 10:59 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Pn paź 29, 2012 11:33 pm
Posty: 113
Ilek pytanie aktualne ???
Gdzie mniej więcej ma być ta kostka?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt gru 21, 2012 2:17 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
To już chyba oficjalnie

http://www.yamaha-motec.de/main/aktuell/?c=show&d=688


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt gru 21, 2012 2:50 pm 
prozaik forumowy

Dołączył(a): Cz cze 14, 2007 8:01 pm
Posty: 337
Lokalizacja: Bielsko-Biała->Czeladź
szprechen zi po ludzku :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt gru 21, 2012 3:06 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): Śr kwi 15, 2009 5:39 pm
Posty: 1069
Lokalizacja: Podkarpacie
sylwester napisał(a):

To dotyczy magicznej wtyczki czy magicznego pudełeczka za kilkaset euro?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt gru 21, 2012 6:08 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
Acent napisał(a):
To dotyczy magicznej wtyczki czy magicznego pudełeczka za kilkaset euro?


Zdziwiłbym się jakby chodziło o magiczne pudełko. Pewnie, aby zachęcić do przeglądów w ASO, zrobią jakąś odpłatną promocję na tego typu modyfikację :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt lis 08, 2013 8:55 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
czy któryś z kolegów testował już zworkę :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt lis 08, 2013 9:59 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Pt sie 27, 2010 1:22 pm
Posty: 166
Lokalizacja: Szczecin
sylwester napisał(a):
czy któryś z kolegów testował już zworkę :?:


No probowalem u siebie i szczerze to nie odczulem zadnej roznicy. Ale moze jakos niezbyt precyzjnie wlozylem tam kabelek, nie wiem, generalnie nie bylo ohhhhow i ahhhow.

Gadalem tez z chlopakami z ASO i oni stwierdzili ze to jakos malo prawdopodobne zeby mialo wplyw. Ale z tymi ASO to roznie bywa wiec nie traktuje ich jako wyrocznie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt lis 08, 2013 10:06 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
No to nie próbowałeś. Ale zawsze można za 450 euro moduł przeprogramować :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt lis 08, 2013 10:26 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Pt sie 27, 2010 1:22 pm
Posty: 166
Lokalizacja: Szczecin
widac ta opcja dziala tylko w bialych ST :mrgreen:

Moze bedzie okazja spotkac sie kiedys na zlocie to chetnie wyprobuje


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt lis 08, 2013 10:31 pm 
Zadomowiony na dobre

Dołączył(a): N gru 18, 2011 4:50 pm
Posty: 1700
Lokalizacja: Kwidzyn
wystarczy że włożysz w gniazdo zwykły bezpiecznik i uwierz podziała :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pierwotne mapowanie XT1200Z
PostNapisane: Pt lis 08, 2013 10:42 pm 
Aktywny

Dołączył(a): Pt sie 27, 2010 1:22 pm
Posty: 166
Lokalizacja: Szczecin
a ta wtyczke masz wlozona do srodka (cala i tak nie wchodzi), czy zabezpieczyles na zewn?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 4   [ Posty: 49 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
wdrożenie przez iCenter - Strony internetowe Wrocław
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL